TELEPATISK DJURKOMMUNIKATION

DET ÄR EN SPÄNNANDE RESA ATT BÖRJA KOMMUNIERA MED DJUR! DINA EGNA OCH ANDRAS!

 Nya dörrar öppnas och du får ett extra ess i rockärmen. Efter avslutad kurs kommer du att ha öppnat upp din kunskap för att kunna föra telepatiska samtal med både djur och natur! 

 När djuren kommunicerar tänker vi ofta på kroppsspråket. Men djuren kommunicerar också med direkta tankar, känslor, med mentala bilder eller fysiska upplevelser. 
När man kommunicerar genom telepati så går man in i meditativt medvetandetillstånd, vilket gör att du inte är beroende av tid eller rum, avstånd eller plats. Du kan nå ut med din kommunikation var du än är. Telepati är en mental och andlig förmåga och därför inte begränsad. Djuren kan tydligt ge oss meddelanden, tala om vad de oroar sig för, visa oss saker om sig själva, om sin hälsa, sin bakgrund... Det är den information du får när du kommunicerar telepatiskt med djuren. Och vi, i vår tur, får ofta råd och budskap till oss själva från djuren. 
De kan visa oss nya vägar, få oss att reflektera på ett nytt och annorlunda sätt.
De kan också fungera som guider och lärare för oss.
Inte minst så visar de oss vad villkorslös kärlek är!
Varje dela av utbildningen är över två dagar och har en slutlig certifiering där eleverna som gått alla 3 stegen, får visa sina kunskaper. Efter det får man ett certifikat som visar att man är utbildad Telepatisk Djurkommuniktör hos oss.
Låter det spännande? Du är välkommen att börja denna resa med oss! 
Läs mera under fliken Mediumskolan!

 

Vi har älskat djur av alla de slag så länge vi kan minnas. Älskat att röra vid dem, se på dem och att vara nära dem.
Vi kan inte föreställa oss ett liv på jorden utan djur, som med sina egenarter och livsstilar, ger och berikar vårt liv med så mycket skönhet , glädje och kärlek!
Carina & Lisa 

Mediumskolan i Göteborg, det vill säga Lisa och jag har skapat en kvalitativ och seriös utbildning i Telepatisk Djurkommunikation. Den är grundläggande och man får lära sig kommunicera telaptisk med olika typer av djur. Man får redskap att arbeta med. Vi kräver att våra elever gör de övningar i att kommunicera med djur, som de får som uppgift av oss, mellan de olika utbildningsstegen för att kunna visa upp sin färdighet. 
Övningarna med resultat skickas in via mail till oss lärare.
Steg 1. GRUNDKURS,
där du lär dig grunden för hur man kommunicerar telepatiskt med djuren ochnaturen.
Du får här arbeta med både djur  som fysiskt är närvarnde och via bilder/distans.

Steg 2. DJURKOMMUNIKATION - Healing/läkning/balans. 
Djuren helar dig hela tiden, men hur gör man för att hela dem? Vilken frekvens finns deras läkning på? Hur ska du kunna veta vad som är fel på ditt djur? På denna kursen lär du dig mer om djurkommunikation, om healing och balansen mellan djuret och människan. 
Steg 3. DJURKOMMUNIKATION - Fördjupning. 
Vi arbetar med mera djupgpående med kunskapen att kommunicera med djuren. Djurens helande kraft & visdom; vad lär djuren oss? 
Vi kommunicerar med djur som 
är i andevärlden. Vi arbetar med att frigöra djurens energibanor och ta bort blockeringar sedan tidigare.