REFERENSER FÖR WEB-UTBILDNINGEN I DJURKOMMUNIKATION

Hej! Mitt namn är CHARLOTTE JOHANSSON, jag har alltid haft en känsla för och starka band till djur sedan jag var liten. Så när jag hittade Mediumskolans utbildning till Djurkommunikatör som en webutbild-ning blev jag väldigt glad och i dag är diplomerad och tänker att jag även ska certifiera mig.
Jag kan varmt rekommendera denna utbildning som jag tycker har ett väldigt gediget och bra upplägg, då kursens olika ämnen kommer i många block fulla med kunskap som jag kan läsa och lära helt i min egen takt.

 Den ger en väldigt bra grund att börja med och lätt att bygga vidare på efter hand som jag själv utvecklas. 
Det är framför allt Carinas lugna, varma och trygga sätt, hennes stora kunskap och erfarenhet som hon så gärna dela med sig av, hennes mediumskap och stora kärlek för alla djuren som smittar av sig och gör kursen väldigt speciell.
Carina lyssnar och känner in, ger feedback och peppar en till att våga även om man känner sig osäker och ibland även otillräcklig, då finns det alltid stor förståel-se och ett tröstande eller stärkande ord.
För mig blev denna utbildning personligen en stor hjälp och ett steg in i den andliga atmosfären igen efter en längre tids sjukskrivning.
Mycket föll på plats och jag fick stor hjälp även med mitt eget tillfrisknade.

Mycket händer genom alla de intressanta veckoträffar-na och all den starka healing som vi sänder till djuren och oss själva. Har även fått hjälp med mina egna djur när de har behövt det. 
Jag har lärt mig lita på och öppna upp min telepatiska kanal mer och den har blivit starkare och tydligare. Det känns gott att kunna vara en länk, en röst för de djuren som behöver, jag blir alltid lika glad när jag kan hjälpa ett djur och dess människa att få det bättre.
Tack! Charlotte Johansson

JOHANNA SUNDIN
Jag har alltid älskat djur och de spelar en otroligt stor och viktig roll i mitt liv. Har haft allt från akvariefiskar och kaniner som barn till hundar och höns. Nu när mina barn växte upp har jag valt att idag bo på en gård där hästar, får, katter, hund, höns och bin också lever, och sambo inte att förglömma.
Jag har också jobbat inom turismnäringen där djur varit en viktig del och jag har sett hur mycket glädje de sprider till människor som kanske inte har så mycket kontakt med djur annars.

 Min första häst räddade jag till livet när hans dagar var räknade och han har betytt oerhört mycket för mig i mitt liv.

Hästar ligger mig kanske allra varmast om hjärtat och det är beklämmande hur missförstådda de ofta är även om det finns fina undantag. Därför var det SÅ betydelsefullt det Djurkommunikationsutbildningen förmedlade, synen att vi alla levande varelser är jämbördiga. Att verkligen införliva det synsättet och leva därefter skulle nog förändra mycket för de flesta människor och djuren skulle få en helt annan status och andra livsbetingelser.
Att lära sig kommunicera telepatiskt med djuren kräver en hel del träning och inte minst att träna på att jorda sig, vara riktigt avslappnad och i nuet. Något man dess-utom mår gott av och är viktigt i det här ofta hektiska samhället.

Djuren behöver verkligen fler som för deras talan och den här utbildningen är pedagogiskt upplagd, trevlig och enkel att följa!
Man lär sig mycket extra somhealing, att kommunicera med andevärlden och att använda olika hjälpmedel
som kort och pendel. Läraren Carina Flood har livesändningar varje onsdag och där får man alltid höra olika spännande djurhistorier, vidare undervisning i
djurkommunikation och vi får träna att kommunicera med varandras djur och även ge healing till sjuka eller skadade djur.
Det är också lärorikt och trevligt att kunna hålla kontakten genom Fb-gruppen.
Det är viktigt att djuren får komma till tals, både för deras egen del och för oss människor, så tacksam att Mediumskolans Carina Flood skapat den här utbildningen!
Johanna Sundin

LENA RASMUSSEN
Jag börja gå web utbildningen i våras och har försökt följa den så ofta jag kunnat på onsdagar.

Utbildningen har gett mig en fördjupad upplevelse av världen kan man säga. En ökadfördjupning i mina sinnen. En mycket större förståelse för djurens inre värd känslomässigt. 
En fantastisk insikt och upplevelse.
Idag kan jag prata och heala mina egna djur, men även hjälp andra djur när de blivit sjuka fysiskt eller missför-

stådda och mår psykiskt dåligt eller har trauman bakom sig.

Eftersom jag arbetar som psykoterapeut vanligtvis har jag gjort den intressanta upptäckten att djur har samma svårigheter som människor, men de har lättare för att släppa det som varit svårt i livet om de får hjälp av oss människor som kan heala ttill exemple.

Jag har själv också blivit mycket lugnare och mer
harmonisk i sinnet. Och framför allt börja lita på mitt inre, vad som är bra för mig och inte. Ökat min själv-respekt och kommit i ro med att jag lever här och nu och uppskattar så mycket mer i naturen och de vilda djuren och livet.

Har också upptäckt min förmåga att heala mina kunder i samtalsrummet som energi på ett mer medvetet sätt än tidigare.

Det jag tycker har varit bra är att kunna vara med på webben på onsdagarna. Carina är en härlig lärare och 
har gått fram med sin kunskap på ett varsamt sätt så man har kunnat hänga med.

Jag känner mig idag fullfjädrad så här långt i min förmåga och live träningen har varit mycket bra pedagogiskt. Tack Carina!
Lena Rasmussen

INGELA MAURITSSON MED HÄSTEN FRED

Hej! Jag gick Mediumsskolans web-utbildning för ett år sedan. Varför?
Mest för min egen skull, för att bli närmre mina egna känslor och tankar kring möten med djur men även andra människor.

Jag jobbar med både hästar, hundar, får och människor på olika sätt. Ibland hamnar jag i ett tillstånd där jag bara gör utan att tänka, det bara blir på ett sätt som jag inte aktivt valt att göra. Detta händer oftare och oftare och jag förstår att det är en annan dimension av vårt medvetna som kommer igenom och styr mitt handlande på ett positivt vis.

Utbildningen gav mig många svar på mina frågor ang detta. Det är svårt att sätta ord på vad som händer men det känns helt rätt i maggropen.

Jag tycker att utbildningen och veckomötena via Facebook är mycket givande. Väl värd investering om man som jag vill lära sig mer om det mediala och intuitiva.
Med vänlig hälsning Ingela Mauritsson D.O.

SOLVEIG SYRJÄNEN

Jag upplever både de praktiska och teoretiska övningarna som mycket bra och inspirerande.
Ljudfiler och filmer likaså.
Feedbackgruppen är härlig och jag ser fram emot varje livesändning.

På frågan om det är något jag saknar så tycker jag att allt finns med.
Jag tyckte mycket om delen där man lär sig att ha kontakt med djur som är i Andevärlden och har kunnat kommunicera med min bortgångna djur.
För mig är utbildningen komplett och över förväntan. Både pedagogisk och strukturerad.
Jag kunde inte i min vildaste fantasi tro att jag skulle lära mig så mycket i den här utbildningen. Vill tacka Mediumskolan för en utmärkt och mycket lärorik utbildning.
Solveig Syrjänen

LISELOTTE LUNDQVIST

LISELOTTE LUNDQVIST
Web-utbildningen har varit ett perfekt sätt för mig att genomföra en utbildning utan att behöva åka iväg hemifrån. 

Innehållet har varit informativt och jag har kunnat tillgodogöra mig det i min egen takt. Efter avslut av ett moment har jag ändå kunnat gå tillbaka och repetera om jag önskat det.

Jag tycker att web-utbildningen är pedagogisk och jag är nöjd ! 
Liselotte Lundqvist 

MARINA  BERGGREN

Jag kan gärna ställa upp som referens.
Utbildningen var riktigt bra! 
Tycker att utbildningen var kanonbra upplagd!

Den var mycket pedagogisk och ingenting kändes svårt.  Övningarna var bra och roliga som vi fick på lektionerna. Både Carina och Lisa är riktigt bra instruktörer som förklarar bra. 

Live-lektionerna över nätet på facebook, var kul och utmanande. Roligt att få feedback direkt! 

Men det absolut bästa var helgen i Seglora där vi under 2 dagar fick träffas och träna ännu mer både på riktiga djur och djur på foton. 
Bästa hälsningar Marina Berggren