loading...

MEDIUM – DJURKOMMUNIKATÖR – HEALER

Välkommen till mig!
Jag arbetar som Medium, Transmedium, men också som Healer och Djurkommunikatör.
Arbetar som lärare med våra olika typer av spirituella utbildningar både i Sverige och i Frankrike.

Mitt mål som Medium är förmedla budskap från din Själ, dina guider och hjälpa dig att se klarare på din situation, på dina olika val i livet och få förståelse för din väg. Jag läser av dina energier där du är nu, ser dina möjligheter och vad som finns omkring dig. Ofta kommer även budskap från nära och kära i andevärlden in efter energiarbetet. Helande samtal blir en del av vår kommunikation. 
Jag arbetar både med människor och djur som Cert. medium/transmedium,  healer/transhealer och med telepatisk djurkommunikation. Shamanismen är också en del av mitt liv och har gjort att jag fått en ännu starkare länk med djuren, naturen och vår Moder Jord. Det är en underbara gåva.

Är lärare i och grundare av Mediumskolan i Göteborg tillsamman med Lisa Odenhjälm. 
Har även en skola för Spirituell utveckling och Djurkommunikation i Frankrike, Larringens, nära Evian, tillsammans med, Francois Degiron, mannen i mitt liv.
Du hittar vår hemsida  på www.carina-francois-educations.com 
Jag skriver kanaliserade tankar om livet på Instagram under namnet Words of the Magician, words_of_the_magician.

MEDIUMSKOLANS KURSER

Mediumskolan startade jag tillsammans med Lisa Odenhjälm i Göteborg. Vi har Mediala kurser- och utbildningar på olika nivåer och en gedigen utbildning på 4 steg i Telepatisk  Djurkommunikation där du kan bli Certifierad Djurkommunikatör.  Vi har också våra poplära WEB-utbildningar, med live-lektioner över internet varjer vecka. 
Gå gärna in på vår hemsida
 www.mediumskolan.net
Här inne hittar du webkurser i Djurkommunikation, Clairvoyans, Vit magi, Intuition och meditationer, info om spirtuella resor till både Frankrika och Italien. 

KONTAKT

CARINA FLOOD
Jag arbetar som medium, healer och djurkommunikatör och skribent. Arbetar också Shamanskt.
Har en bakgrund som Art Director/Grafisk formgivare och marknadstrateg. 
Är Cert. Medium/transmedium, healer/transhealer och Telepatisk Djurkommunikatör. Utbildad bland annat på Arthur Findlay College i England. Utbildad Quantumfysisk mentor. 
Har för det mesta konsultationer via telefon och det fungerar jättebra. Allra helst via messenger eller facetime, som är kostnadsfritt, nu när jag bor i Frankrike. Carina C Flood heter jag på messenger/Facebook.
Självklart tycker jag att det härligt när vi kan träffas personligen!
 
Jag älskar djur!
Har alltid haft djuren och naturen som både mina vänner och mina lärare. Här hämtar jag kraft!
Jag bor sedan mars 2019 i Frankrike med Francois, min man, Erik, min papegoja som har delat mitt liv i snart 40 år, tre kattdamer med väldigt olika personligheter och Echo, en underbar f d jakhund av rasen Porcelain.
Vi bor i Larriges, 800 m ovanför Evian och Lac Leman/Genévesjön, med alperna på tre sidor. Härlig och vackert! 
Min önskan är att alltid lära mer och nytt!       Varmt välkommen till mig!  //CARINA