MEDIAL RÅDGIVNING

Medial sittning/reading

Jag hjälper dig med dina frågor och ser in i vägar och livsspår. Jag hjälper dig att överblicka situationer och se klart. Att se helhetsbilden av ditt syfte  här och din situation som du är i nu. 
Som medium arbetar jag med Universums guider och spirituella rådgivare. Jag arbetar både intuitivt, direkt från andevärlden och med kort. 

Saknar du kontakten med nära och kära på Andra Sidan? Personer som gått över och vill kommunicera med dig finns nära dig och vill ofta komma och ge dig ett medddelande eller hälsning.  
Stunden som vi delar, Du och jag, är fylld med ljus, visdom och hopp. 

Du kan välja meellan att ha en telefonsittning eller träffas privat hemma hos mig. 
Båda delarna fungerar lika bra. 

800:-/ 45 min.
Boka på sms  0703-806603.

 

Här nedan kan du enkelt betala för din konsultation via Paypal.

djurkommunikation

Om du vill ha rådgivning och eller är orolig för dina djur; kanske inte kan förstår deras beteende eller oro, så hjälper jag din gärna med det genom att kommunicera med djuren telepatiskt. Jag kan också scanna deras kroppar och se var det finns blockeringar och energiläckage och eventurella skador.
Jag ersätter inte på något vis en veterinär men kan ge dig indikationer om var problemt sitter och hur  det skall lösas. 
Djuren har , precis som vi rätt attt känna saknad och sörja för  vänner som försvinner, förutsättningar som ändras... Här kan jag skapa en förståelse mellan djuren och deras människa och bygga broar och balans däremellan.
Oftast arbetar jag med djur på distans och vill gärna ha ett foto av djuret, där man ser ögonen, djurets namn, kön, ålder och människa. Jag kan givetvis träffa ditt djur om du så önskar.

800:-
Boka på sms  0703-806603.